Over De Eco Consulent

Het gezicht achter De Eco Consulent ben ik, Sharon Ceder, geboren in 1981, en woonachtig in Amsterdam. Deze website heb ik een aantal jaren geleden in eerste instantie opgericht als gewichtsconsulent, om mensen te begeleiden op het gebied van afvallen en een gezonde leefstijl aan te meten. Ik ben hier mee gestopt om verschillende redenen maar mij nog wel altijd blijven interesseren in gezonde voeding, beweging en een gezonde levenstijl op gebieden als, huidverzorging, schoonmaakproducten, de mate van consumeren, verzorging voor kinderen enzovoort.

Ik hield mij tijdens consulten voornamelijk bezig met advies geven over wat wel of niet gezond is en/of waar het in het dieet gezonder kon. Tegelijkertijd, hield ik altijd in mijn achterhoofd dat dit een goede stap is in de richting naar een gezonder leven, maar dat je er met voeding alleen niet komt. Er spelen veel factoren een rol die er voor kunnen zorgen dat je een gezonder lichaam kunt krijgen en dat is niet alleen maar door die bitterbal te laten staan.

Het is vaak overweldigend als je weet wat er allemaal anders kan, en soms is het moeilijk om alles op een rijtje te zetten voor jezelf. Daarom wil ik deze ruimte, deze website, gebruiken als naslagwerk op het gebied van een ecologische levensstijl, waarbij je het leven, je eigen lichaam, en de aarde, kunt respecteren door rekening te houden bij het gebruik en aanschaffen van producten, food en non-food. 

Voor vragen of suggesties kun je contact opnemen via info@ecoconsulent.nl.