Voedingscoaching

Als voedingscoach is het mijn doel om jou een gezonde manier van eten aan te leren waardoor je op een gezond gewicht komt en zodoende een gezonde levensstijl kunt ontwikkelen.
Om dit te realiseren is het belangrijk dat je weet wat je eetpatroon is.

Om hier achter te komen is het raadzaam om dit gedurende een aantal dagen bij te houden in een eetdagboekje. Aan de hand van deze informatie kan er een voedingsanalyse worden gemaakt en daaropvolgend kan er een passend persoonlijk advies worden gegeven.

Het streven van coaching op maat is om te gaan voor langetermijn resultaten, met (crash)diëten zie je snel resultaat maar deze zijn dikwijls van korte duur.

 


Soorten voedingsconsulten

  • Kies een Voordeelpakket (intakegesprek, adviesconsult en acht vervolgconsulten) t.w.v. € 330,00 en leer in 10 weken de technieken om op gewicht te blijven. Meld je snel aan: klik hier.
     
  • Kies een Persoonlijk Pakket (intakegesprek, adviesconsult en vervolgconsulten naar behoefte). Misschien heb jij na drie vervolgconsulten wel genoeg handvatten meegekregen om alleen verder de gezonde toer op te gaan. Klik hier voor de kosten.
     
  • Kies Extra Services (eenmalig voedingsconsult, weegconsult, keukenkastjescheck of supermartktour) als je kort voedingsadvies wilt om je direct op weg te helpen naar een gezonde leefstijl! Klik hier voor meer informatie.

Werkwijze

Intakegesprek

Tijdens dit gesprek wil ik er globaal achterkomen wie jij bent en wat je motivatie is om samen met mij aan een gezondere levensstijl te werken. Verder wil ik weten wat jouw voedingsgewoonten zijn, wat je dagelijkse bezigheden zijn, ik zal vragen naar je persoonlijke leef/woonsituatie, naar je beweegactiviteiten en je dieetgeschiedenis. Gedurende dit consult wordt je gemeten (buikomvang) en gewogen.

Duur: ca. 60 minuten
Kosten: € 50,00

Adviesconsult

Tijdens dit consult deel ik mijn bevindingen over de voedingsanalyse en geef ik hier advies over. Het voedingsadvies sluit aan bij jouw persoonlijke leefstijl zodat het een stuk gemakkelijker is om deze nieuwe voedingsgewoonten te implementeren in je leven. 

Duur: ca. 60 minuten
Kosten: € 50,00

Vervolgconsult

Tijdens dit consult wordt er extra aandacht geschonken aan het proces van veranderingen in je voedingspatroon. Mijn rol tijdens dit consult is die van begeleidend, motiverend en adviserend coach. Ik ben er om je te ondersteunen en je de nodige tips en handvatten mee te geven zodat je weer vol goede moed verder kunt. Daarnaast ontvang je huiswerkopdrachten die je helpen bewuster en positiever met voeding om te gaan.

Duur: ca. 30 minuten
Kosten: € 30,00

Extra services

Kies voor één van deze consulten als je snel een stap op weg geholpen wilt worden naar een gezondere levensstijl!

 

Wil je meer inzicht in je voedingspatroon en ben je benieuwd of je gevarieerd en gezond eet? Kies dan voor een eenmalig voedingsadvies.
Tijdens een korte kennismaking bespreken we het eetdagboek dat je gedurende een paar dagen bij zult houden. Naar aanleiding van deze informatie krijg ik inzicht in je eetgewoonten en ontvang je van mij een eenmalig persoonlijk advies per e-mail of post.

Kosten: € 75,00

 

Na een eenmalig voedingsadvies, of na een ander traject te hebben gevolgd bij De Eco Consulent, kan het zijn dat je af en toe een steuntje in de rug nodig hebt om op gewicht te blijven of om je gezonde voedingspatroon vast te houden. Gedurende een weegconsult word je gewogen en word je buikomvang bepaald. Je krijgt kort advies indien nodig.

Duur: ca. 15 minuten
Kosten: € 10,00

 

In de supermarkten is er erg veel keuze. Het kan er lekker uitzien maar is het ook voedzaam? Samen gaan we naar een supermarkt bij jou in de buurt en lopen we de belangrijkste afdelingen van de supermarkt langs.
Door middel van de toer leer je gezonde producten herkennen en vergelijken, etiketten lezen en bewustere keuzes maken voor in de toekomst.

Duur: ca. 60 minuten
Kosten: € 25,00. GRATIS als je een keer een voedingsconsult bij De Eco Consulent hebt geboekt.

 

Wat zit er allemaal bij jou in de keukenkastjes of koelkast? Is dit allemaal verantwoord of zitten er producten tussen die je liever verbergt? Het mooiste is als verse, natuurlijke producten overheersen.
Samen bekijken we de producten, de ingrediënten lijst, en bekijken we welke producten per direct de prullenbak in kunnen of wellicht naar een voedselbank kunnen. Op basis van mijn analyse geef ik een eenmalig advies zodat gezondere keuzes makkelijker te maken zijn in de toekomst.

Kosten: € 25,00 per 30 minuten.